Vulling:
Snijd de kip in kleine stukken en bak het in de olie gaar. Ui, knoflook en
peper toevoegen en enkele minuten meebakken; daarna Snesie Foroe
(roerbakmix) en tomatenpuree toevoegen en enkele minuten
roerbakken.Vervolgens groentemix, aardappelsticks, kouseband en selderij
toevoegen en het geheel 10 minuten roerbakken.Zout naar smaak toevoegen.
Bladerdeeg:
De hardgekookte eieren in plakjes snijden; de vulling op het bladerdeeg
doen, doe 2 plakjes eieren erop en vervolgens het deeg dichtvouwen volgens
de gebruiksaanwijzing op de verpakking van het bladerdeeg. Oven:
De pastei in een voorverwarmde oven op 200 graden goudbruin bakken.
Serveertip: Serveren met Exotimex Mastersauce en/of Exotimex
Redi Pepre Sauce.
Variatietip: Gebruik in plaats van kipfilet eens borststukken of
kippenbouten; het vlees ontbotten, nadat het gaar is gekookt, alvorens het
verder in de pastei te verwerken.
Bron/inzender: Astrid
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |